Wij ruimen het zo op voor je

  • door
Kaptafel

Het zal ongetwijfeld niet je dagelijkse bezigheid zijn, de schoonmaak van de vervuilde woning. Het is een zware klus en vergt veel tijd. Toch moet dit om de zoveel tijd wel eens gedaan worden. De een doet het wat eerder dan de ander, dat ligt er aan hoe hygiënisch je bent ingesteld. Er zijn diverse redenen te bedenken wanneer dit van toepassing is. Het kan zijn dat je gaat verhuizen, als je een nieuwe vloer wilt leggen of ook minder leuke situaties, namelijk als iemand komt te overlijden. Het is natuurlijke een situatie waar niemand in wilt zitten, maar het is iets wat bij het leven hoort. Sommige mensen onderschatten de hoeveelheid werk van deze klus. Je wilt namelijk dat alles soepel verloopt en zelf er niet al te veel tijd en energie in stoppen.

Woning ontruimingservice zorgt voor het snel en vakkundig leeghalen van uw woning. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw persoonlijke eigendommen en daarbij zijn de overige spullen ook in veilige handen en laten we alles netjes en schoon achter. Uiteraard is er een mogelijkheid om alles uit handen te geven of zelf de keuze maken om aan diverse taken een steentje bij te dragen.

Alle waardevolle en bruikbare spullen worden voor u uitgezocht. Er kan natuurlijk wel het een en ander overblijven qua spullen, bijvoorbeeld kapotte meubels, apparatuur, glas, papier, plastic en noem maar op. Dit wordt uiteraard niet zomaar weggegooid. Dit kan hergebruikt worden door u of wij laten het recyclen. Wij hebben immers diverse contacten bij recyclebedrijven.

Woning ontruimingservice weet precies hoe je allerlei verschillende soorten spullen het best kan vervoeren. Breekbare spullen zoals borden, glazen, bestek en andere spullen moet je zoveel mogelijk inwikkelen met handdoeken en theedoeken. Zorg ervoor dat ze goed beschermd zijn tegen een stootje zodat ze niet meteen breken. Vuilniszakken moet je gebruiken voor veel (zachte) spullen zoals kleding. Hierin kan je veel zooi kwijt en het is makkelijk te vervoeren. Voor nog meer tips? Neem dan een kijkje op Woning-Ontruimingservice.