Wat is beton cire en wat zijn de voordelen?

Kom je het woord in elk woonprogramma tegen of hebben kennissen het er weleens over, maar heb je geen idee wat het inhoudt? We bedoelen hier natuurlijk beton cire. Dat is geen probleem, we leggen het je graag uit in dit artikel. Tegenwoordig heb je veel beton cire badkamers of een beton cire tafel en het is helemaal in. Wij vertellen je alle ins en outs hiervan. Zo kun jij straks als een echte professional alles vertellen over beton cire en je beton cire tafel.

Wat is beton cire?

Beton cire is een cementgebonden stuc soort. Er is ontzettend veel vraag naar omdat het tegenwoordig erg trendy is om bijvoorbeeld een beton cire tafel te hebben. MAar je ziet het ook veel terug in badkamers, douches en keukens. Beton cire hecht goed en kan daarom op bijna iedere ondergrond worden aangebracht. Daarom kun je het zelfs op vloeren laten aanbrengen. Maar ook op achterwanden van keukens en zelfs keukenbladen. Ideaal!

De voordelen

Beton cire heeft veel voordelen. Zo is het bijvoorbeeld waterdicht. Beton cire heeft een bijzondere samenstelling waardoor dit product watervast is. Door het aanbrengen van een coating krijgt de beton cire een extra bescherming en is deze amper te beschadigen. Dus je kunt je beton cire tafel rustig buiten neerzetten.

Ook is beton cire naadloos. Dus je hebt met dit product nooit last van vochtige voegen in een badkamer die snel gaan schimmelen of naden in een tafel waar allemaal eten tussenkomt. Nee, jouw beton cire tafel is volledig naadloos. Hierdoor is beton cire veel makkelijker schoon te maken en veel hygi├źnischer. Door het aanbrengen van een coating is je beton cire tafel of keukenblad ook tegen alles bestand, zelfs die rode wijnvlekken. Verder is beton cire volledig onderhoudsvrij. Door de coating kan het product waar beton cire op zit tegen alles. Je hoeft het dus niet elke week te schuren, schoon te maken of te reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *