Waar koop je de beste taxus?

Wie hagen aan wil gaan planten, kan hiervoor bijvoorbeeld de taxus gebruiken. Andere haagplanten, zoals de liguster, de haagbeuk of de conifeer, zijn natuurlijk ook een optie. En allemaal hebben ze zo hun eigen voordelen. Een groot pluspunt van de taxus is dat dit een heel gemakkelijke plant is, die sterk is en wel een stootje kan hebben. Hij kan goed tegen wisselende weersomstandigheden en kan op iedere plek geplaatst worden. Dat maakt dat dit een heel geliefde soort is om in hagen te gebruiken. Wil jij taxusplanten kopen? Dan kun je hiervoor het beste naar Kwekerij Top&Top toe gaan!

Taxus als haagplant

We noemden hiervoor al een aantal voordelen van deze plant, zoals het feit dat hij heel sterk is. De taxus stelt niet veel eisen wat betreft standplaats, of hij nu in de volle zon staat of in de schaduw, hij zal het altijd goed doen. Ook de weersomstandigheden maken niet veel uit. Bovendien is het een soort die weinig verzorging vraagt, het enige dat je hoeft te doen is af en toe eens een keer snoeien. Maar vaker dan twee keer per jaar zal dit ook niet hoeven. Ook voor mensen die niet graag in de tuin bezig zijn en die geen groene vingers hebben is de taxus dus een uitstekende keus. Het voordeel van hiermee een haag aanpoten, is dat je taxushaag het hele jaar door mooi groen van kleur blijft. Zo heb je altijd kleurelementen in je tuin, ook in de wintermaanden. Er komen zelfs rode besjes aan, wat een vrolijk kleuraccent geeft. Er zijn dus veel voordelen te noemen:

  • de plant is sterk en kan tegen een stootje
  • je hoeft weinig verzorging te geven
  • je hebt het hele jaar door iets groens in de tuin
  • de rode besjes geven mooie kleuraccenten

Dat dit een goede keus is wanneer je hagen aan wilt planten, is dus duidelijk. Maar waar kun je nu het beste je taxus kopen?

Kwekerij Top&Top

Het beste ga je hiervoor naar Kwekerij Top&Top. Het voordeel van rechtstreeks van deze kweker kopen, is dat je planten ook rechtstreeks uit de grond komen. Ze hebben dus niet al een hele tijd in een tuincentrum staan wachten tot ze gekocht worden. Koop je hier een taxus, dan kun je bovendien kiezen uit verschillende varianten. Zo kun je deze plant met kluit kopen of in pot. Naast taxusplanten die geschikt zijn als haag, bieden zij ook varianten aan die je als struik kunt plaatsen. Ook solitair geplaatst zijn dit namelijk heel mooie planten. Tot slot kun je bij hen ook terecht voor taxus vormen, zoals een bol. Dan hoef je de struik niet meteen zelf in een vorm te snoeien. Een ander voordeel van rechtstreeks bij de kweker kopen is dat de prijzen hier lager liggen dan in het tuincentrum. Dat is ook logisch, er hoeft immers één bedrijf minder aan te verdienen. Wil jij hagen aanplanten en wil je dit doen met de taxus? Ga dan naar Kwekerij Top&Top en je bent verzekerd van planten van een hoge kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *