Waar je de leukste huurwoningen kan vinden [3 top steden]

  • door

Tegenwoordig is het lastig om aan koopwoningen te komen. En daarom zijn er nog steeds heel veel mensen die al dan niet verplicht een huurhuis zoeken. En ook door de krapte op de woningmarkt reizen de prijzen de pan uit. Dit zorgt ervoor dat huisjesmelkers, die vermogend zijn, populaire huizen opkopen waar ze vervolgens goud geld aan verdienen. En wat denk je. Ze worden rijker en rijker. Het vervelende is dat ze veelal de leukste woningen weten weg te kapen. Ben je benieuwd waar jij nu echt wilt gaan wonen? Lees dan eventjes mee.

Rotterdam

Rotterdam is niet de duurste stad maar het begint er ondertussen wel op te lijken. De populariteit is gigantisch gestegen en steeds meer studenten, ook internationale, komen naar Rotterdam toe. Dit zorgt voor krapte op de woningmarkt maar ook voor een gigantische diversiteit aan mensen. Mede door die diversiteit en de wederopbouw is de stad zo populair geworden. Daarnaast kan je je geluk niet op als je van schepen houdt. Ga een stukje hardlopen langs de Maas en je hebt de dag van je leven.

Amsterdam

Uiteraard is Amsterdam als hoofdstad de duurste stad van Nederland. Dit zorgt er eigenlijk voor dat alleen vermogende mensen hier kunnen wonen. De huurprijzen zijn gigantisch. Kijk daarnaast eens op Funda en je ziet huizen met een klein oppervlakte voor een half miljoen verkocht worden. Niet voor niets wonen hier de BN’ers en rijken. Maar eerlijk is eerlijk, in Amsterdam valt altijd wat te leven. De stad bruist en je hoeft je hier niet te vervelen.

Den Haag

Dan hebben we nog de stad waar de politiek zich bevindt. Vanuit deze stad kan je heerlijk winkelen en heb je een mooi klassiek centrum met de heerlijkste terrasjes. Den Haag is ook een mooie grote stad waar je goed kan vertoeven. Huurwoningen Den Haag gezocht? Zoek dan eens op internet rond!