Voor het schoonmaken van gevels hier meer informatie over ROS Riolering

  • door
ROS Logo

Heeft uw geveling een schoonmaakbeurt nodig en wilt u daar meer informatie over? Dan is ROS Riolering het juiste bedrijf. Een rioleringsbedrijf die ook gevelreiniging als dienst heeft aan te bieden. Ze zijn hier ook heel professioneel in en weten zeer goed waar ze mee werken. Zo werken ze met verschillende reinigingstechnieken en geven ze u de optie om na afloop nog uw gevel te impregneren, zodat u later weinig tot geen kans heeft om nog veel viezigheid op uw gevel te krijgen.

Mijn ervaring met ROS Riolering.

ROS Riolering heeft zijn werk uitstekend gedaan en heb zo een goede ervaring met niet alleen hun service gehad, maar ook met het vriendelijke personeel zelf. Ik heb duidelijk te horen gekregen wat van soort viezigheid mijn gevel bevatte en hoe ze dat gingen bestrijden en met welke dingen ze dat gingen bestrijden. Na afloop van de grote schoonmaak hebben ze mijn gehele gevel geïmpregneerd, zodat ik minder kans heb op andere soorten viezigheid of zelfs schimmel.

Riool ontstoppen

Contact met ROS Riolering.

Wilt u gebruik maken van deze dienst van ROS riolering? Dan kunt u gemakkelijk contact opnemen door het nummer 0615681042 te bellen of de site te bezoeken voor meer informatie. Daar kunt u ook uw E-mailadres en onderwerp achterlaten in het contactformulier zodat u later teruggemailt wordt.