Privé in de zon

  • door

Geen weerspiegeling meer op je scherm of verblind raken door het licht? Neem dan zonwerende folie. Niets heerlijker dan ’s ochtends vroeg met een kop koffie of glas thee bij het raam in de zon te zitten. Lekker weg mijmeren over vakantietjes die je echt wel weer een keer gaat beleven. Genietend van het geluid van de kwetterende mussen en mezen. Glimlachend om die kleine knappe gevleugelde stuntpieten die aan de vetbollen bungelen en van de zaadjes snoepen. Zo kun je wel uren blijven zitten. Maar er moet ook worden gewerkt, gemaild, ge-appt, gelezen. Dan is het fijn als je dat in alle privacy, zonder dat je een hoed op moet zetten of een zonnebril, lekker op die favoriete plek bij het raam kunt blijven doen.

Praktisch en prettig

Zonwerende folie is een mooi alternatief voor doorschijnende gordijnen. Er zijn allerlei soorten van een prima kwaliteit. Door de weerspiegelende werking heeft de folie twee prettige eigenschappen. Het houdt overdaad aan warmte buiten en biedt meer privacy binnen. Je kunt namelijk wel door het raam heen kijken, maar bent minder zichtbaar voor een spiedend oog van buiten.

De folie is op maat verkrijgbaar en van een goede prijskwaliteit verhouding. Door de statische werking is zonwerende folie ook gemakkelijk aan te brengen op het raam door dummy’s. Wel handig om het kleine klusje met z’n tweeën uit te voeren. Staat het binnen een mum van tijd perfect uitgelijnd op je raam te stralen. Zo combineer je praktisch met prettig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *