Oude meubels nieuw leven inblazen? Probeer plakfolie

statische folie

Plakfolie wordt regelmatig ingezet als alternatief op grote veranderingen in je interieur. Lees hieronder hoe plakfolie jouw woning nieuw leven in kan blazen.

Nieuwe meubels, een nieuwe keuken of een nieuwe badkamer: we willen het allemaal wel eens, maar geld groeit niet aan bomen. Wil jij graag iets veranderen in je interieur maar laat je budget geen grote wijzigingen toe op dit moment? Gebruik dan plakfolie om versleten, oude of lelijke materialen en ondergrond een nieuw uiterlijk te geven.

Plakfolie

Hoe werkt het?

Plakfolie kun je op elke gladde,vetvrije ondergrond plakken. Er zijn talloze patronen en kleuren om uit te kiezen wat het folie betreft. Zo kun je bijvoorbeeld natuurlijke patronen kiezen. Plakfolie met een motief van hout zijn erg populair. Je kunt dan vaak kiezen uit verschillende kleuren hout en legrichtingen. Het plakfolie is als het ware een afbeelding van dit natuurlijke materiaal.

Andere patronen

Je kunt ook kiezen voor plakfolie met andere patronen dan de natuurlijke materialen. Zo kun je plakfolie met stippen kopen maar ook met zebraprint, krijtbord, bloemen en nog veel meer. Voor elk interieur is er wel iets te vinden. Verdiep je online altijd goed in de mogelijkheden voor je een keuze maakt.

raamfolie

Plakfolie gebruik je bijvoorbeeld om een muur op te fleuren maar je kunt er ook een oud aanrecht mee beplakken. En wat dacht je van een salontafel, boekenkast of tv-meubel? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt plakfolie gebruiken om het een nieuw uiterlijk te geven.