Is de Glansmispel iets voor jouw tuin?

  • door
Glansmispel

Waarschijnlijk heb jij nog niet eerder van de Glansmispel gehoord. Echter zie je deze vaker terug in het straatbeeld dan dat jij denkt! Natuurlijk kan ik hiervoor de Latijnse naam gaan benoemen, maar dat lost het ook nog niet op. Deze plant is niet alleen erg krachtig! Het oogt ook nog eens prachtig in jouw tuin. Perfect om het als een haag te gaan zetten, maar het kan ook gerust apart staan om te stralen!

Glansmispel

De rode kleur wat deze plant met zich meebrengt is schitterend en behoudt zijn kracht. De Red Robin is een kruising tussen diverse andere soorten welke voornamelijk voorkomt in de Aziatische gebergten. Perfect voor in jouw tuin en het brengt de nodige vogels met zich mee! Deze Glansmispel verliest nooit zijn blad en dat is mooi wanneer jij graag een onderhoudsvrije tuin wilt hebben! Neem maar eens een kijkje op de website van Garmundo.nl. Hier vind je niet alleen deze plant! Een compleet assortiment is hier snel te bestellen.

Levering van de planten

Glansmispel

Wanneer jij ervoor kiest om de Glansmispel te bestellen bij dit bedrijf. Dan heb je de garantie dat je echt kwaliteit planten in huis haalt. Zorg er wel voor dat de planten in halfschaduw komen te staan en vergeet natuurlijk niet om ze water te geven. Doe je dit zoals het hoort, dan kan jij genieten van de mooiste kleuren! Overigens is twee keer per jaar snoeien het beste wat je kunt doen om zijn kracht te behouden.