Glazen wanden zijn trendy

  • door

Je ziet ze steeds vaker voorbijkomen. Niet alleen op kantoren, maar ook in huis. De glazen wand is namelijk helemaal hip. Om eerlijk te zijn, snap ik wel dat iedereen hier weg van is.  Naast het feit dat ze er prachtig uitzien, hebben ze ook nog veel voordelen. In deze blog vertellen we wat hier nou zo fantastisch aan is.

Ze zijn hip!

Dit is gewoon de hoofdreden. Je kiest tenslotte voor een bepaalde soort wand of deur omdat je het mooi vindt. Traditionele deuren worden nog steeds vaak gekozen en zie je ook bijna in elke woning. Maar de schuifdeur is enorm in opkomst en past ontzettend goed bij een nieuwe en moderne woning. Met de huidige groei in de woningbouw, valt er te verwachten dat het aantal glazen schuifwanden alleen maar sneller zal toenemen. Ook kan het plaatsen van glazen wanden natuurlijk de waarde van je huis opkrikken, dit is een reden die ook zeker niet verwaarloosd mag worden.

Ze zijn modern

Het is inmiddels duidelijk dat de glazen wanden er mooi uitzien. Maar het is ook goed om te weten dat een glazen wand ontzettend modern is en vaak beschikt over de nieuwste snufjes. Zo kunnen de wanden bijvoorbeeld beschikken over ingebouwde zonwering en is de isolatie van het glas erg goed. Bij GLASSby zijn er glazen wanden in verschillende soorten en maten. Je kan ze dus afstemmen naar wens.

Laat meer licht binnen en creƫert ruimte

Door een glazen wand te plaatsen kan je spelen met de lichtinval. Glas laat natuurlijk veel licht binnen en je kan er nu zelf voor kiezen hoeveel licht je binnen wilt hebben. Als je kiest voor veel lichtinval, zal de ruimte ook een stuk groter lijken. Verder komt ook de warmte van de zon binnen door het glas. Zoals net al genoemd, blijft die warmte ook binnen door de goede isolatie van het glas. Hierdoor kun je dus ook de energiekosten flink reduceren. Je kan ze in vrijwel elke ruimte plaatsen. Of het nou een glazen scheidingswand in de woonkamer of een glazen deur in de keuken is. Het past overal goed bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *