Gebruik Polyfilla Pro bij het repareren van scheuren en gaten in binnenmuren

  • door
Polyfilla Pro

Er zijn veel producten verkrijgbaar bij jouw dichtstbijzijnde doe-het-zelfwinkel, maar je zult zeker Polyfilla Pro voor algemeen gebruik nodig hebben voor kleine scheuren en gaten, en een hardere doe-het-zelf reparatie en afpleister voor grotere klussen. Zorg voor een fijne oppervlakte vuller om af te werken en glad te maken voor een professionele uitstraling. Wees geduldig met dit soort doe-het-zelftaken; geef toe dat het langer duurt om een ​​klus te klaren dan een professionele handelaar.

Polyfilla Pro

Bereid het gebied eerst goed voor

Ruim eerst meubels op en leg een stof laken neer. Voor kleine haarscheurtjes moet je de scheur eerst met een mes openen om het groter te maken niet te veel! Dit is alleen om ervoor te zorgen dat de vulstof van Polyfilla Pro in de opening kan komen en zichzelf daarin kan vasthouden. Borstel al het losse materiaal of stof weg en spuit met water klaar om te vullen. Vul de opening met de plastic spreider die bij de plamuur is geleverd of gebruik een specifiek volumes. Duw de plamuur in de scheur of het gat en spreid het uit om de randen met een ‘bevederende’ beweging glad te strijken voor een professionele afwerking.

Kers op de taart

Voor een perfect gladde afwerking bij al je vulwerkzaamheden, schuur je de gebieden lichtjes met fijn schuurpapier wanneer de plamuur volledig droog is, en breng je een grondlaag van Polyfilla Pro aan voordat je gaat schilderen met jouw interne verf, of voeg een voeringpapier toe voordat je jouw mooie behang ophangt. Weet je nog steeds niet zeker of je het zelf wilt doen of het laten doen? Kijk dan voor de zekerheid nog op de site van Verfwebwinkel dat je daar misschien een product ziet wat jou zou kunnen helpen met het repareren van scheuren en gaten in je binnenmuren.