Een plissé hordeur van Unilux

  • door
Logo Unilux

De plissé hordeur van Unilux is de meeste verkochte hordeur van Nederland 1 dit is niet zonder reden. het bedrijf biedt namelijk zeer goede kwaliteit hordeuren aan voor een voordelige prijs. Bij een aankoop van een hordeur bij Unilux ontvang je 5 jaar garantie. Dit sprak mij zelf erg aan. 

Mijn eigen ervaring met Unilux 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een plissé hordeur kreeg ik zeer veel zoekresultaten van drijvend at hordeuren aanbieden. nadat ik een tijdje op het internet op \ gegaan een aantal website had bezocht en met elkaar  had vergeleken sprak mij de website van Unilux het meeste aan. de website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. op de website is zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. op de website staat onder andere dat de hordeur van Unilux de meeste verkocht hordeuren van Nederland zijn. Daarom beschikt het bedrijf onder ander ook over een klantgemiddelde van een 8,3. Het bedrijf biedt ook 5 jaar garantie op de hordeuren die zij aanbieden. Dit sprak mij zelf erg aan waardoor ik besloot om een kijkje in het assortiment te nemen. 

Unilux webshop

Zeer voordelige prijzen voor de horren 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik zeer veel keuze had tussen verschillende horren. Nadat ik een aantal horren met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De hor werd erg snel geleverde n gemonteerd. Ik heb nu een stuk minder last van vliegen en muggen. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Unilux.