De vele functionaliteiten van raamfolie voor je kantoor

Op maat bestellen

Heb jij een eigen kantoorruimte? Dan weet je hoe leuk het kan zijn om deze tot in de details in te richten en op te fleuren. Raamfolie kan daar een leuke bijdrage in leveren.

raamfolie

Design en merkplaatsing

Je hebt net je kantoor ingericht. Mooie planten, veel natuurlijk licht en goede apparatuur. En nu ben je klaar! Of toch niet? Die grote ramen waar je de hele dag naar zit te staren, die zijn wel een beetje kaal. Waarom zou je niet ook die ramen gebruiken voor een bijzonder design? Terwijl je dat doet kun je ook nog subtiel werken aan je eigen merk. 

Raamfolie is in allerlei soorten en maten te bestellen. Het toffe eraan is dat je ook folie kunt bestellen naar eigen ontwerp. Je kunt dus bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op je raam plakken. Zo zien jouw klanten van buitenaf meteen waar ze moeten zijn. Bovendien voegt het toe aan de loyaliteit en saamhorigheid van je medewerkers. Jullie werken allemaal hard voor datzelfde merk waar je dagelijks naar kijkt. Gaaf!

statische folie

Welk folie past bij jou?

Welk raamfolie geschikt is voor jouw kantoor, hangt van een aantal dingen af. Allereerst is het belangrijk dat je van te voren bedenkt of het raamfolie doorzichtig moet zijn of niet .Wil je dat mensen er doorheen kunnen kijken vanaf de buitenkant? Of misschien wil je wel dat het alleen doorzichtig is vanaf een kant? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mat folie waar je niet doorheen kunt kijken om de kleuren van je logo meer te laten opvallen.