De duurste huizen in Amerika

woonkamer

Heb jij een droomhuis? Moet die per se duur zijn? Misschien wel en misschien niet. In ieder geval kunnen de meeste mensen een groot en luxe huis wel waarderen. Maar hoe luxe is te luxe? In amerika heb je heel arme mensen die dakloos zijn en aan de tegenpool heb je s werelds rijkste mensen in de grootste huizen ooit. Die huizen gaan iets verder dan een beton cire badkamermuur installeren met verf met beton effect. Nee die kijken niet op van chalk paint. De grootste huizen in amerika en de duurste hebben veel gekkere dingen. Hier kijken we er even naar.

Heel duur 

Het duurste huis in Amerika is maar liefst 190 miljoen dollar waard! Dat is een getal hoger dan de meeste mensen voor kunnen stellen. Echt belachelijk veel geld. Verreweg het duurste huis dat in de recente geschiedenis. En dit huis ligt nu ook nog eens op de open markt! Verder voelt het wel vrij onschuldig. Het pand heet Copper Beech Farms, en staat in Greenwich, Conneticut. Het blies het laatste duurste huis uit het water toen het voor het eerst de lijst op kwam. En dan moet je dus niet denken dat het andere huis goedkoop was! Zijn voorganger in de hoogste ranglijst was het Crespi Hicks Estate in Dallas, die was maar liefst 135 miljoen dollar. Ook al heel veel geld, maar 55 miljoen dollar verschil is toch wel een hele hoop. De meeste mensen komen in hun leven niet eens op een waarde van 1 miljoen uit dus laat staan dat je hier over na kunt denken.  Het huis ligt heel erg afgelegen en je krijgt er een heel groot stuk land bij. Je zit daarnaast ook nog aan de kust. Je hebt een prive strand en ook nog een heleboel prive land. Het stuk hier biedt ook heel veel privacy door de beboste overdekking. 

Wat je krijgt

Wat je nog meer krijgt is een 1.800 meter lange oprijlaan De oprijlaan slingert door het prachtige en groene bos. Uiteindelijk kom je uit naar dit enorme huis. Want het houdt nog niet op met de verrassingen. Het huis heeft 12 slaapkamers en negen badkamers. Zo kun je elke dag van de week op een andere slaapkamer liggen. Of beter nog, nodig iedereen die je kent uit om te komen overnachten, er is ruimte zat. Er is zelfs een vleugel voor het personeel en een keuken voor alle mensen die je inhuurt om deze plek levendig te houden en het terrein te onderhouden. Want naast de kosten van het huis zelf kost het natuurlijk een belachelijke som om het huis ook te laten draaien en functioneren. Maar waarschijnlijk komt dat wel goed als je al 190 miljoen dollar neer kan leggen voor een huis. En je betaalt dus niet alleen voor het huis. Je betaalt voor het hele grote stuk land eromheen. Er is een verwarmd zwembad van 75 meter lang waar je de hele dag in kan luieren. Maar er is ook een spa, een grastennisbaan, een stenen koetshuis, een klokkentoren, een huisje en kassen. En hebben we de mijl van de kustlijn en twee eilanden al genoemd? Dit huis is zeker een uitblinker, het duurste huis van Amerika. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *