Bij wie kunt u het beste uw nieuwe screens bestellen?

Voor ons nieuwe huis was bijna alles al geregeld. We dachten dat we wel zo een beetje klaar waren met alles, maar zoals het altijd met een nieuw huis betreft ben je eigenlijk nooit klaar. Zo hadden we net super mooie nieuwe kozijnen en was het nu tijd om iets voor het raam te krijgen wat de zon zou weren. Er kwam heel veel zon door onze ramen, dus in de zomer zou dit veel te heet worden. Ook was het in de werkkamer vervelend omdat je door de zon het scherm van je laptop minder goed kon lezen. We waren dus op zoek naar mooie zonnewering. Mijn vriend wilde dat we eens naar screens gingen kijken en ik had geen idee wat dit precies was. Maar mijn vriend had al wat op het internet gezocht en gaf mij de website directeenrolluik.nl door. Ik ging op deze website kijken en zag direct foto’s van verschillende soorten zonwering. Via het menu zag ik een knopje met screens staan en ik besloot hierop te klikken. Hier gaf de website direct een mooie uitleg over wat screens zijn en waarom je screens zou moeten bestellen. Ik zou de screens een beetje moeten vergelijken met een rolluik, aan beide zijden van het raam zou het worden bevestigd. Ze hadden ook screens om te bestellen met soort rits, deze zou de kans op scheuren bij harde wind helemaal nihil maken. Dit klonk dus als goede screens om te bestellen. Deze screens zouden ook niet klapperen, dus dit was helemaal top omdat ik nogal licht slaap en hier sowieso van zou wakker worden. De screens om te bestellen zouden enkel voor een mooi diffuus licht in huis zorgen en het zou inkijken voorkomen. Dit was fijn want wij hadden achterburen die anders via hun ramen bij ons naar binnen konden kijken, dit vond ik nooit zo een prettig idee. Ook zouden we met deze screens wel gewoon overdag naar buiten kunnen kijken. Ook claimde de website dat door het doek het glas niet warm zou worden van de zon. Ik werd steeds enthousiaster en wilde deze screens graag gaan bestellen.

Screens op maat bestellen kan heel gemakkelijk op deze website

Ik vertelde mijn vriend dat ik het er helemaal mee eens was om deze screens te bestellen. Samen hebben we vervolgens alle maten op gemeten. De website helpt heel goed bij het invoeren van de maten en het kiezen van alle verschillende opties die er te kiezen zijn bij deze screens. Dit kiezen was nog wel even lastig maar uiteindelijk is het ons gelukt om hele mooie screens te bestellen.

Op maat gemaakt product met een snelle levertijd

Ondanks dat het op maat werd gemaakt, werd het product wel heel snel geleverd. Wij kunnen dit bedrijf dan ook alleen maar aanraden om de volgende redenen:

  • De screens worden op maat gemaakt en er zijn veel verschillende opties
  • De website geeft heel veel informatie die helpt voordat je de screens gaat bestellen
  • De screens zijn gunstig geprijsd

Wanneer u voor uw huis ook opzoek bent naar zonwering dan kunnen wij deze screens en dit bedrijf zeker aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *